• Hunor Magyar

VIP-részleg a pszichiátrián
Január elseje óta nem vesz fel új betegeket a Dél-Pesti Centrum Merényi Kórház Pszichiátriája, és már elkezdődött az osztály kiürítése – írta meg a Népszava. A Merényiben ápoltakat februárig megpróbálják hazaküldeni, akinek ezt az állapota nem engedi, az valószínűleg az Országos Pszichiátria és Addiktológiai Intézetbe kerül.

Az emberek tehát ismét nem számítanak, főleg ha kiszolgáltatottak, betegek. A hatalom beléjük törli a cipőjét, majd elegánsan vadászni megy, mert a hatalomnak csak az a két-három millió szavazó manipulálása a fontos, akiket fanatizálni tud. Azok is csak és kizárólag a szavazás napján.

Végtelenül szomorú ez az embertelenség, miközben épület megmenekül:

Azt rebesgetik, hogy rekord összegért ugyan, de megújul. Megint az ingatlanbiznisz a fontos, és megint a nép nem számít semmit.

Ráadásul a funkcióját sem veszíti el, a nemzeti pszichiátria VIP-részlege lesz. Persze, amilyen őrültek vezetik ezt az országot, nem tűnik teljesen elrugaszkodott ötletnek. Lám-lám, jut tehát pénz az egészségügyre. Rossz hír azonban a helyi kiskirályoknak, hogy nekik semmi esélyük sem lesz bekerülni. Hiába feszülnek be a korrupció kiaknázásba, a harácsba, megfélemlítésbe, ők nem itt pihenhetik ki a diktatúraépítés dolgos hétköznapjait. Úgy tudni ugyanis, miért is lenne máshogy, hogy a felújítást maga a Miniszterelnökség koordinálja, márpedig ők nem a Bágyogszováti Kormánypárti Fiatalok nőtagozatának dolgoznak.

Baromi sürgős lehet az ügy, mert már az üzemeltetésre is kiírták a tendereket.

Hajár, Mészáros, simán nyered ezt is, hiszen a miniszterelnök szerint te mindenhez értesz. Mindenhez is..

322 views0 comments