• Arnold

Takarítsuk el a szemetet!

Updated: Nov 7, 2018
A hírek szerint a szemétválság megoldására azt találta ki a kormány, hogy besorozzák a lakosságot kukásnak. Igen, jól olvastad: Te fogod elvinni a szemetet, amiért kifizetted a kukadíjat. Ez kábé olyan, mintha bemennél az étterembe, a pincér előre kifizettetné a számlát, majd azt mondaná, hogy akkor menj be a konyhába és főzd meg magadnak, amit kértél. Ja, és előtte vedd meg a boltban a hozzávalókat.


Teljes csőd, totális összeomlás

- így jellemezhetjük a kormány szemétügyben tett (félre)lépéseit, mert nem lehet másképpen. Ez nem politikai hovatartozás kérdése, mert a szemétdráma fideszes és ellenzéki szavazót egyaránt súlyosan érint, és a fideszes szavazók is ugyanúgy nyakig úsznak a szemétben, és elégedetlenkednek, mint bárki más.


Hogyan jutottunk el ideáig, süllyedtünk le ilyen mélyre a szemétben?


Mikor kiderült, hogy a Kukaholding beszedi a pénzt a lakosságtól, de azt nem adja tovább a kukáscégeknek, és emiatt azok csődbe jutottak, a felelősök mentegetőzni és vádaskodni kezdtek. A rossz döntésekért felelős politikusok elkezdtek másokat vádolni képtelennél képtelenebb kitalációkkal. Aztán előálltak azzal, hogy semmi gond, majd a Katasztrófavédelem jön, és összeszedi a szemetet, ha nincs más. Mostanra azonban kiderült, hogy a Katasztrófavédelem sem képes ezt a rendkívüli feladatot elvégezni. Így maradt a lakosság, de előtte azért kiszámlázták a kukadíjakat mindenkinek.

Mert a Kukaholdingon élősködő politikusnak azért kell a pénz a luxusyachtra, a magánrepülőre, a 600-as Mercire.

De mit gondol erről a nép?


Azt gondolja, hogy Magyarország gyenge, hiszen még arra sem képes, hogy a szemétszállítást megszervezze.

Ilyenre a rendszerváltás óta nem volt példa, vagyis ilyen gyenge még sosem volt Magyarország, mint most.

Úgy tűnik, a kormányzati döntéshozatal minden pontján hülyék és idióták ülnek, akik csak egyetlen dologgal törődnek: hogy lopjanak.


Európában van még egy hely, ahol állandó gondot okoz a szemét: Nápoly és Szicília. Ott is a maffia ármánykodása, a korrupt politikai elit miatt állnak a szeméthegyek, csakúgy, mint nálunk. Csak nálunk a maffia és a politikai elit egy és ugyanaz.


Szégyen, ami itt megy. De ha majd elkezdik besorozni az embereket kukásnak, talán majd rájövünk, mi, magyarok, hogy a végén mindig úgyis mi, a nép vesszük kezünkbe a dolgok irányítását.

És akkor lesz majd nagytakarítás. Eltüntetjük a szemetet.
252 views0 comments