• Hunor Magyar

Szavazz mindenhol az álszent tolvajok ellen



Az elmúlt hetekben kiderült, hogy valójában mit csinálnak a fideszes politikusok. Miközben a kereszténységről és a családi értékekről papolnak, titokban szexorgiákon vesznek részt, magánrepülőn utaznak, luxusjachton nyaralnak.


Mindezt pedig abból fizetik, amit tőlünk ellopnak.

Mert nem csak az lepleződött le, hogy a „konzervatív családapák” röhögve szegik meg a házastársi hűséggel kapcsolatos keresztény előírásokat, de az is, hogy még a nekik szolgáltatást nyújtó lányokat sem saját zsebből fizetik, hanem közpénzből.


Most már pontosan látjuk, hogy működik a fideszes rendszer. Lopnak reggel, lopnak nappal, lopnak este. Milliárdokat keresnek füldmutyival, maguknak osztják az állami támogatásokat, a saját cégeikkel szerződnek le városvezetőként és miniszterként. Az iszonyatos mértékű összelopott pénzt pedig luxuskiadásokra költik. Jachtok, magánrepülők, kastélyok, offshore számlák, szex, drog: ezt nevezik keresztény szabadságnak.


Mivel ez a rendszer a lopásra épül, ezért a tolvajok pont úgy védik egymást mint a maffia tagjai. Orbán Viktor szó szerint ezt mondta a pártja legutóbbi kongresszusán: „A politikában szükség van a tizenegyedik parancsolatra. Ez úgy hangzik, ne mondj rosszat a fideszes társadról.” Azaz: miután megszegted a tízparancsolat számos előírását, legalább azt tartsd be, hogy kiállsz a bűnöző párttársad mellett. Orbán szavaival: „egyre inkább a bajtársiasság abroncsai tartják össze a közösségünk dongáit.”


Nem véletlen, hogy a miniszterelnök nem volt hajlandó még ma sem elhatárolódni a lebukott győri polgármestertől. A kiállása azt jelenti, hogy az egész Fidesz nevében közösséget vállalt Borkaival. A videón látott jelenet tehát nem ok arra, hogy valakitől megváljon a Fidesz. Éppen ezért Borkai botránya nem róla szól, hanem a Fideszről.


Mi, választók a mai napon nem egyes jelöltekről, hanem a Fideszről mondhatunk véleményt. Az a magyar ember, aki elutasítja a lopást, az álszentséget, a gátlástalanságot, a hazudozást, a hatalommal való visszaélést, az nem szavazhat arra a pártra, amelynek tagjai vagy lopnak vagy megvédik a tolvaj társaikat.

Aki a mai napon bárhol a Fidesz jelöltjeire szavaz, az azt mondja: gyerünk Borkaik, folytassátok! Lopjátok tovább a pénzünket, és közben prédikáljatok nyugodtan a keresztény erkölcsről!


Akinek elege van ebből a romlott világból, az egyetlen egy dolgot tehet: elmegy szavazni valamelyik nem fideszes jelöltre. Ne felejtsük el: a tolvajok mindannyian elmennek magukra szavazni. Nekünk is el kell menni, ha meg akarjuk büntetni őket.

167 views0 comments

Recent Posts

See All