• Hunor Magyar

Stop GruevszkiJogászaink megvizsgálták a menekültek segítését büntető úgynevezett Stop Soros törvényt. Azt ellenőrizték, hogy van-e a jogszabályban olyan apró betűs részlet, amely szerint a menekültek segítésének tilalma nem vonatkozik a magyar miniszterelnök korrupció miatt elítélt barátaira és üzletfeleire. Ilyen kivételt nem találtak. Ebben az esetben

a Magyarország területére érvényes útlevél nélkül, tehát illegálisan belépő macedón ex-miniszterelnök bármilyen segítése ellentétes a Stop Sorossal.

Nikola Gruevszkinek az érvényes magyar szabályok alapján most az egyik tranzitzónában kellene várnia a menekülteljárás befejezését. Ehhez képest egy budapesti szállodában tartózkodhatott és azóta is megkülönböztetett eljárásban részesül. Ami nem történhetne meg, ha nem kapna törvényellenes segítséget a magyar kormánytól. A helyzet tehát a következő: a magyar kormány egy köztörvényes bűncselekmények miatt jogerősen elítélt, illegális határátlépő migránst segít. Miért? Mert ugyanabba putyinista klubba tartozik mint a magyar miniszterelnök.

A hazájukat meglopó, a népüket elnyomó illiberális zsarnokok véd és dacszövetsége erősebb a törvénynél is.

Ha a parlamenti ellenzék értené ezt az egészet, akkor még ma feljelentené az embercsempész kormányt a Stop Soros alapján.

147 views0 comments