• Hunor Magyar

„Nemzetstratégia” = senki nem ellenőrizheti a hatalmon lévőket

Az elmúlt napokban egyetlen kézbe, a miniszterelnök közvetlen közelébe került a magyar sajtó többsége.Az ügyletet – monopóliumépítő jellege miatt – semmisnek tekintené a versenyhivatal és a médiatanács is, ha elhinnénk, hogy demokratikusan működnek és a piaci tisztaságot szolgálják.

Még ezt sem kell elhinnünk ugyanakkor, mert a kormány nemzetstratégiai jelentőségűnek minősítette az ügyletet, azaz senki sem vizsgálhat semmit.


A kormány világképe egyértelmű: nemzetstratégiai jelentőség azt jelenti, hogy számukra kedvező, de alapból törvénytelen ügyleteket ne vizsgálhasson semmilyen hatóság, a megvalósulás útjába senki se állhasson. Egyértelműen lelepleződtek azonban ezzel:


a nemzet számukra arra kifejezés, hogy hogyan lehet törvényesíteni a lopást, a jogtiprást és piaci monopóliumok szerzését.

A magyar nép azon része, amely gondolkodik, a nemzetről nagyon mást gondol. Számunkra a nemzet ma sajnos az, ahol mi sokat dolgozunk azért, hogy a politikai elit ránk hivatkozva lophasson. És azt gondoljuk erről, hogy ez nagyon nincs jól így.

Számunkra sértő, hogy a nemzet fogalmát maffiózók kisajátíthatják.
405 views0 comments