• Hunor Magyar

Nemcsak hazugok, gyávák is


Nemzetközi botrányt kavartak az országot beterítő hazug óriásplakátok, amelyekkel a kormány Európa ellen hergeli a magyarokat. A plakáton a konzervatív, néppárti Jean Claude Juncker látható. Emiatt Magyarországra utazott Weber, a Néppárt frakcióvezetője, hogy megkérdezze Putyin magyar helytartójától:


Mégis miért rágalmazod közpénzen azt az embert, aki ugyanannak az Európai Néppártnak a tagja, amelyiknek te?

A biztonság kedvéért az éj leple alatt "valakik" letakarták az ominózus plakátokat a reptérről a városba vezető út mentén, nehogy Weber felhúzza magát. Ez a sunyi akció megmutatja, hogy milyen jellemű politikusok vezetik az országot. Szemtől szembe nem merik vállalni mindazt, amit idehaza évek óta hazudnak a megtévesztett szavazóinak.


Olyanok mint az a nagyszájú diák, aki a szünetben felírja a táblára, hogy az osztályfőnök egy hülye, de amikor hallja a folyosó felől az érkezését, kapkodva eltünteti a nyomokat.

A miniszterelnök Európa és a magyar adófizetők pénzén vált a világ egyik leggazdagabb emberévé. Annak érdekében, hogy elterelje a lopásról a figyelmet, brüsszelezéssel, sorosozással manipulálja a választóit. Még azon az áron is, hogy ezzel a saját pártcsaládját árulja el. Emiatt sokan ki akarják rúgni a Fideszt az Európai Néppártból. Azt mondják, hogy menjen inkább oda, ahova a politikája alapján tartozik: a Moszkva-barát, Európa-ellenes, szélsőjobboldali pártok közé.


Amennyiben a Néppárt tényleg annyira értékelvű és konzervatív, mint amilyennek hirdeti magát, akkor gyorsabban takarítja el az árulókat, mint a Fidesz a hazug plakátjait.
455 views0 comments