• Hunor Magyar

Na, akkor beszéljünk a migránsokról

Updated: Oct 18, 2018

Te akartad, silány, tolvaj politikai elitünk, akkor legyen!„Az ENSZ a migráció legalizálásán dolgozik.” – jelentette ki nemrég egy egykor még létezett ország, hazánk miniszterelnöke úgy, mintha a migráció, mondjuk, marihuána lenne. Csakhogy a migráció alapvetően legális, emberek költöznek egyik országból a másikba, szabályos papírokkal. Magyarország esetében is így van. Annyira így van ez, hogy a Bevándorlás és Állampolgársági Hivatal adatai szerint az elmúlt két évben


megduplázódott a munkaerő-bevándorlás.

2016-ban 14500 engedélyt adtak ki, 2017-ben már 25637-et, 2018 első 3 hónapjában 14048-at. És ebben nincsenek benne a luxusrepülőzős-helikoperezős politikai maffia által


letelepedési kötvényekkel beengedett ázsiai, orosz és arab bűnözők.

A KSH szerint több, mint 100 ezer Európán kívüli bevándorló él Magyarországon, a számuk 2012 óta nő. Míg a rettegett menekültekből évek óta kb. 3000 van az országban.


Na már most, hogy is kell ezek után érteni a kormányfő dörgedelmeit arról, hogy mi nem engedünk be egy bevándorlót sem? Nem vette észre az állam, hogy több 10 ezer engedélyt ad ki évente?


Valójában az a nagy büdös „migrációs válsághelyzet”, hogy míg a politikai elit hiszterizál egy egész országot pár ezer menekült miatt, addig fű alatt tömegesen enged be vendégmunkásokat a kivándorlás okozta munkaerőhiány csökkentése érdekében. A NER-ből elvándorolt legképzettebb fiatalokat azonban nem fogja pótolni senki. Na, ez a válság, ami nem most lesz végzetes, hanem majd 20 év múlva.
1,096 views0 comments