• Arnold

Lebukott a Putyin-hálózat első tagja


Sztálin is megirigyelhetné


Tegnap bizonyossá vált mindenki számára, hogy létezik egy egész Európára kiterjedő hálózat, amelyet Vlagyimir Putyin és az orosz titkoszsolgálat irányít. Tagjai szélsőséges politikusok, kétes “üzletemberek”, akik elárulják Európát és a saját hazájukat, feladatuk pedig, hogy a Kreml érdekeit szolgálva lerombolják a demokráciát, legyengítsék, majd pedig szétbomlasszák az Európai Uniót, a világ legerősebb és a történelem legsikeresebb szövetségét. Tegnap lebukott a hálózat két tagja: az osztrák szélsőjobboldal vezére, a koalíciós kormány tagja, és egy Pecina nevezetű elítélt bűnöző, aki üzletembernek álcázza magát. A botrányba belebukott az osztrák kormány, új választások lesznek. 


De tegnap lebukott még valaki: a magyar miniszterelnök. Ő volt az, aki szintén ennek a Pecinának a segítségével verte szét a szabad sajtót Magyarországon. Tegnaptól kezdve senkinek sem lehet kétsége: Orbán Viktor a Putyin-hálózat tagja, a Kreml szolgája. Magyarország pedig nemzeti függetlenségének legsúlyosabb, legveszélyesebb napjait éli. Hiszen kiderült: egy orosz komisszár irányítása alatt áll.


Holnap reggeltől az ellenzéki pártoknak csak egyetlen feladata van: megakadályozni Magyarország elárulását, orosz gyarmattá tételét. Ezt a Parlamentben nem tehetik, mert a Parlamentben kétharmada van a Putyin-hálózatnak. Ebben az esetben egy elárult népnek és minden tisztességes, hazáját szerető politikusnak egyetlen eszköze maradt arra, hogy megvédje Magyarországot, a demokráciát.


Lázadni.

1,072 views0 comments

Recent Posts

See All