• Hunor Magyar

Ismét Moszkva gyarmata lettünkA magyar kormány a nemzeti szuverenitásról beszél éjjel-nappal, ami lényegében nem jelent mást, minthogy beszólogat Brüsszelnek és az összes szövetségesének, megfúrja a bevándorlást megfékező uniós fellépést, azaz keresztbe tesz azoknak az országoknak, amelyek Mészáros Lőrincet hazánk leggazdagabb emberévé tették az uniós támogatások biztosításával.

Eközben: - Orosz mintára hadjáratot indítottak a civilszervezetek ellen. - Orosz mintára elüldözték a CEU-t. - Orosz mintára kampányolnak Soros György ellen.


Mindent "orosz mintára" végeznek. Ma kiderült, hogy még a frissen bejelentett családvédelmi akciótervük is olyan mintha Moszkvában készült volna. És nem csak ez derült ki ma:


A kormány benyújtotta azt a jogszabályt a parlamentnek, amellyel olyan privilégiumokat nyújt a Kreml bankjának, amellyel az itt állomásozó szovjet hadsereg sem rendelkezett.

„Adó- és járulékmentesség, védett – de ellenőrizhetetlen – székház és elnöki rezidencia, korlátlan beutazási, azaz bevándorlási lehetőség, sőt diplomáciai mentesség is jár majd az Orbán-kormány és az oroszok által kötött nemzetközi megállapodás alapján a projektek finanszírozására létrehozott Nemzetközi Beruházási Bank (NBB) budapesti székhelyalapításával. Nemzetközi bankként a parlament előtt lévő jogszabálytervezettel teljes mentességet adnak majd a Magyarországon működő, nem lakossági banknak a magyar pénzügyi felügyeleti szervek és egyéb hatóságok ellenőrzései alól.”- foglalja össze a lényeget az Index.

A magyar kormány által jóváhagyott legfontosabb felhatalmazás azonban a következő: Nemcsak a bank vezetősége (valamint a családtagjaik) részesülnek diplomáciai mentességben, hanem korlátozás nélkül, állampolgárságtól függetlenül jöhetnek Magyarországra „azon szakértők és tanácsadók is, akik a Bank érdekében helyszíni látogatásokon vesznek részt".

Tehát a magyar kormány támogatásával Moszkva Budapesten hozhatja létre kelet-európai kémközpontját, olyan védettséget élvezve, amelyet az MSZMP sem biztosított az elvtársi KGB-nek.

Mert ne legyen kétsége senkinek, ez az intézmény nem klasszikus banki tevékenységet fog végezni, hanem - ezekkel, a magyar kormánytól kapott különleges jogosítványokkal -


titkos műveleteket finanszírozhat és az orosz birodalmi terjeszkedést fogja támogatni.

A magyar kormány mindeközben mossa kezeit, semmilyen ellenőrzést nem végez (és még adót sem szed be), azaz engedélyt ad arra, hogy az oroszok bármit művelhessenek hazánk területén - mindezt teljesen ingyen és bérmentve.


Éppen ezért még egy valamiben biztosak lehetünk: Moszkva mindent el fog követni annak érdekében, hogy magyarországi helytartója hatalomban maradjon.

5,267 views0 comments