• Hunor Magyar

Ide szülni sem lehetMa éppen a a Honvédkórház koraszülött centruma jelentette be, hogy napokon belül bezár. Az ok: a kormány inkább focistadionokra költ mint egészségügyre.

A tehetségtelen focistáknál lényegesen kevesebbet kereső szakorvosok nem bírták tovább és távoztak az intézményből, amely így nem tudja ellátni a feladatát.

Miről beszél a magyar kormány, amikor kivételesen nem Soros Györggyel és a migránsokkal riogat? Arról, hogy a magyar családok vállaljanak több gyereket, mert ha nem, akkor elfogy a magyarság. A félelem nem is teljesen alaptalan, mert

ha nem változik a demográfiai trend, akkor az a "10 milliós Magyarország", a hazánk a 21 század közepére már csak 8 milliós lesz.

Ennek megfelelően a „családbarát” és „magyarságvédő” kormány a legfontosabb céljának nevezte a születésszám növelését.

8 év kormányzás után annyi biztosan kijelenthető, hogy a népszaporulat területén a kormányzat totális kudarcot vallott.

CSOK ide, adókedvezmény oda, a gyerekvállalási kedven nem tudott a kormány változtatni. Az igazság az, hogy a családbarátság és a magyarság megvédése éppen olyan retorikai elem mint korábban a polgári Magyarország volt.

Ez a kormány éppen annyira családbarát, mint amennyire a mindenki által csak tréningruhás rezsitábornoknak ismert kormánypolitikus polgári. Ennek szimbóluma a koraszülött ellátás megszűnése. Ami lényegesen kevesebb pénzből megmenthető lett volna mint amennyiből a felcsúti fociakadémia gazdálkodik.

Már csak egy kérdés van: ki fog ott focizni, ha a csecsemők nem kapnak ellátást?
503 views0 comments