• Hunor Magyar

Ha adok 34 milliót, megtarthatom a 35 milliárdot?


A miniszterelnök veje 35 milliárd forintos vagyonnal rendelkezik. Pedig még csak 32 éves. Több milliárdja van mint amennyi idős. Ő a legfiatalabb magyar milliárdos.


Ennek ellenére az országban nincs egyetlen egy ember sem, aki elhinné, hogy akkor is fel tudna kerülni a 100 leggazdagabb magyar listájára, ha az apósa nem a miniszterelnök lenne. Valószínűleg még ő maga sem gondolja ezt.


Talán ez is magyarázhatja, hogy most megpróbált „jótékonykodással” javítani a nem túl pozitív imidzsén. Feltehetően szóltak a píárosok a miniszterelnöknek, hogy csináljon már valamit, mert a vejének még a fideszes szavazók körében is borzasztó a megítélése. – Te, István, küldj egy kis alamizsnát valamelyik kórháznak, nyugi, nem kell nagy áldozatot hoznod, az elmúlt években annyira lerohasztottuk az egészségügyet, hogy minden pénznek örülnek. – adhatta ki a következő családi ebédnél a feladatot.


És István megfogadta a tanácsot, ezért elküldte a legújabb felsőörsi luxusvillája értékének kábé tizedét. De úgy is mondhatjuk, hogy a háromszorosát annak a összegnek, mint amennyibe a felesége órája kerülhetett.


Meg vagyunk hatva.

Adott 34 milliót a 35 milliárdból. Neki maradt 34 milliárd 966 milliója. De ne legyünk telhetetlenek, talán jövőre is talál egy támogatható nemes ügyet. Ha így folytatja, 1000 év alatt az egész lopott pénzt visszakapjuk.