• Hunor Magyar

Gruevszki-ügy: már az embereket is lopjákDolgozol. Befizeted a társadalombiztosítási járulékot, hogy legyen állami egészségügy, de az olyan állapotban van, hogy inkább mész a magánegészségügybe, fizetve másodszor is az egészségedért. Majd kifizeted az állami oktatást, de a sok magánórát is a gyereknek, hogy meg tudjon felelni egy ócska és versenyképtelen oktatási rendszernek. Aztán pedig viheted közvetlenül a szeméttelepre a szemetet, mert nem viszik el a kukád tartalmát a házad elől – miközben ezért is fizetsz. És akkor most itt van egy macedón bűnöző, egykori miniszterelnök állam által szervezett elrablása, mentve őt a jogerős börtöntől.

Egyik magyar diplomata autójából a másik magyar diplomata autójába rakva, Montenegrótól Magyarországig. Kockáztatva egy óriási balkáni feszültséget is ezzel.

Ezt is a te adópénzedből teszik, a te munkádat használják fel, amikor dolgozol: elkérik tőled a jussukat a saját meggazdagodásukra és arra is, hogy a nemzetközi politikai maffia „legjelesebbjeit” megmentsék a börtöntől.

Tőled lopják el a pénzt ahhoz, hogy (most már) embereket (is) lophassanak.
193 views0 comments