• Hunor Magyar

Európa vagy Moszkva? Döntsd el a szavazatoddal!



Eddig a napig nem tudtunk mást csinálni csak füstölögni, duzzogni, szitkozódni, káromkodni, kínunkban röhögni, és persze akinek volt rá módja, kivándorolni. Ma azonban cselekedni is tudunk.


Az európai választásnak van tétje? Blabla. Minden szavazat számít? Ugyan már – sokan csak legyintenek, amikor az EP-választás kerül szóba. A helyzet azonban az, hogy most tényleg van tétje az európai választásnak, és most valóban számít minden szavazat, hiszen a részvétel alacsonyabb lesz a parlamenti választásénál, tehát minden egyes ma leadott szavazat súlya nő.


És mi a tét? Nagyon egyszerű: az Európa párti erők győznek vagy a Moszkva érdekeit kiszolgáló Európa-ellenesek?

Ebben a sorsunkat eldöntő küzdelemben az egyik oldalon alapvetően nem a néppárti konzervatívok, a szocialisták, a zöldek vagy a liberálisok állnak, hanem azok, akik meg akarják őrizni a kontinensen a békét, és annak garanciáját: az Európai Uniót. Köztük vannak konzervatívok, szocialisták, zöldek és liberálisok, de ez a hovatartozásuk másodlagos ahhoz képest, hogy mindannyian Európát védik. A másik oldalon azok állnak, akik a nemzeti szuverenitásra hivatkozva gondolkodás nélkül eladják az országukat az oroszoknak, ahogy azt a megbukott osztrák alkancellár esete mutatja. Ezen a másik oldalon Moszkva szövetségesei állnak: a magyar Orbán, a francia Le Pen, az olasz Salvini, a cseh Zeman, az angol Farage.


Ez a két csapat áll szemben. Köztük döntünk.

A Moszkva-párti magyar kormány arról beszél, hogy meg kell őrizni a nemzeti szuverenitást az Európai Birodalommal szemben, de a térképen csak egyetlen birodalom látszódik, az orosz, amelyik megpróbálja újraépíteni elvesztett befolyását, és ezért Európa meggyengítésén mesterkedik. A nemzeti szuverenitásra hivatkozók hamisságára jellemző, hogy egyrészt azt a Brüsszelt szidják, ahol a legfontosabb döntéseket a tagállamok miniszterelnökei hozzák konszenzussal, másrészt Magyarországra telepítik a szovjet idők iránt nosztalgiázó Moszkva kémközpontját.


Az Európai Unió nem birodalom, hanem demokratikus országok együttműködése. Moszkva azonban tényleg elnyomó birodalmat épít, a magyar történelemből (1849, 1956) pedig pontosan tudjuk, hogy ez mivel jár. Moszkva birodalomépítési terveinek eszközei az említett politikusok, akiket azért szerveztek be, hogy gyengítsék Európát.

A mai választás tétje tehát nem az, hogy a bevándorlás támogatói győznek vagy a bevándorlás ellenzői, mert senki nem támogatja a bevándorlást abban a formában, ahogyan azt a magyar kormány propagandája hazudja az orosz zavarkeltéssel összhangban. Sőt, miközben a magyar kormány a migrációval riogat, évente több tízezer unión kívüli külföldit hoz be az országba.


Erre tudunk ma nemet mondani. Aki utálja azt, hogy a magyar népnek küldött uniós támogatásból a felcsúti klán épít magának mesterséges szigetet a kisvasútja mellé, az menjen el szavazni, és válasszon magának olyan pártot, amelynek tagjai

  • nem lopták el az elmúlt években az uniós pénzeket,

  • nem szidják Európát, miközben keleti, kommunista diktátorokhoz dörgölőznek,

  • nem fúrták meg a migrációs válságot megoldó közös uniós terveket,

  • nem szolgáltatták ki az országot Moszkva érdekeinek,

  • nem ellenzik Magyarország csatlakozását az európai ügyészséghez.


Ma még tudunk cselekedni. Rabok legyünk vagy szabadok? Moszkva vagy Európa?


Ez a kérdés, válasszatok!
156 views0 comments