• Hunor Magyar

Elsötétültek az ügyészség lámpái az Elios-ügybenEz az ügy a miniszterelnök ügye.

Övé, és a családjáé. Ha bárki is azt gondolta, hogy a minisztere, aki a Belügyminisztériumot felügyeli, vagy a korábban még kormánypárti politikusként működő ma éppen legfőbb ügyésze majd nyomozni fog a miniszterelnök és családja ellen, az Amerikába képzelte magát egy pillanatra, ahol az igazságügyminisztérium különleges nyomozója ténylegesen feltárhatta Trump ügyeit. De csak egy pillanatra, mert utána gyorsan visszahuppanhatunk hazánkba, ahol a miniszterelnök családja és baráti köre mindent megtehet és mindent megszerezhet magának

Mi is az Elios-ügy története?


Az Európai Unió Csalás Elleni Hivatala 13 milliárd forint ellopott pénzt talált gyanúsnak a magyar vidék közvilágítási tenderein.

Tudja, kedves olvasó, amikor az új közlámpákkal sötétebb és veszélyesebb lett a város, mintha nem világított volna semmi.


Az ügyészségnek és a rendőrségnek emiatt nyomoznia kellett, hogy aztán amikor eljön az első megfelelő pillanat, elaludtak már annyira a magyar emberek, akkor megszüntethessék a nyomozást Elios-ügyben.


A pénzt a politika hazavitte, a miniszterelnök családjanak cégei megint tízmilliárdokkal gyarapodtak, és az élet mehet újra tovább, ahogy eddig.

Nincs itt semmi látnivaló, magyar ember foglalkozzon mással, ne a politikai elit ügyeivel. Ilyenné vált kis hazánk. Mert hagytuk, hogy ilyenné váljon.

169 views0 comments