• Hunor Magyar

Dől a dohányA POLITIKUSNAK kastélya van, ami csak papíron nem az övé, de körülötte kizárólag az ő telke van és ő használja.

Amikor a POLITIKUS elvette a trafikoktól a dohánytermékek árusítását, egyből oda is adta ezt monopóliumként egyik legközelebbi barátjának, aki csak tavaly 3,4 milliárd forintot (két év alatt pedig 6 milliárdot) keresett ezzel és így bekerült a 100 leggazdagabb magyar közé.

Persze, az nem is igazi POLITIKUS Magyarországon, akit nem képvisel minimum egy, szülővárosából érkezett gyermekkori barát a 100 leggazdagabb magyar között.


Nos, ez a kastéllyal is rendelkező, barátjának dohánymonopóliumot szerző POLITIKUS ma éppen úgy látja: a dohányzásnak nincsenek nyertesei, mert árt a dohányosnak és a környezetének is, valamint az adott ország költségvetésének is.

Ezért a kastéllyal is rendelkező, barátjának dohánymonopóliumot szerző, a dohányosnak és környezetének, valamint a saját országa költségvetésének ártó POLITIKUS szerint a dohányzás ma éppen nem tekinthető sem emberi, sem politikai alapjognak. Hozzátette a kastéllyal is rendelkező, barátjának dohánymonopóliumot szerző, a dohányosnak és környezetének, valamint a saját országa költségvetésének ártó POLITIKUS, hogy a dohányzás szabad gyakorlása sérti a többiek egészséges élethez való jogát.


Arra jutott tehát a kastéllyal is rendelkező, barátjának dohánymonopóliumot szerző, a dohányosnak és környezetének, valamint a saját országa költségvetésének ártó POLITIKUS,

hogy kezdeményezi a kormánynál: akik 2020 után születnek, már ne vehessenek dohányterméket Magyarországon. Még akkor sem, ha már betöltötték a 18-at. Soha, sehol.

129 views0 comments