• Arnold

Az eltussolt moszkvai vízumbiznisz

Azt tudjuk, hogy titokban már több mint 20 ezer migránst telepítettek be az úgynevezett letelepedési kötvényekkel hazánkba. Köztük orosz bűnözőket, arab fegyverkereskedőket, vagy éppen iszlám terroristákat finanszírozó pénzmosókat. Ők itt járnak-kelnek közöttünk, ingatlanokat vesznek, időnként megfenyegetnek ártatlan magyarokat, sőt, még a Parlamentben is díszpáholyt kapnak.


De a letelepedési kötvényen túl volt egy másik titkos biznisze is a korrupt politikai elitünknek: a moszkvai vízumbiznisz.

2015-ben újságírók leplezték le egy Kiss Szilárd nevezetű figura - egyes sajtóhíradások szerint orosz kém - kiterjedt bizniszét. Kiss Szilárd vízumokat árult kenőpénzért orosz bűnözőknek és prostituáltaknak. Tehette ezt a magyar kormány tudtával és áldásával, beépülve a magyar államigazgatás szervezetébe.


2015-ben olyannyira kilógott a lóláb, annyira egyértelműnek tűnt, hogy Kiss Szilárd bűncselekményeket követett el, hogy még a magyar ügyészség is kénytelen volt nyomozást indítani. Három év telt el, és három év után a legfőbb ügyész ma kimondta: nem történt bűncselekmény, nem lesz vádemelés.


Kiss Szilárdot futni hagyták.

Tegyük hozzá még azt az információmorzsát, hogy Kiss Szilárd Mészáros Lőrinc üzlettársa.Eltussolták a vízumbizniszt

Mi következik ebből?

  1. A magyar kormány annyira az oroszok irányítása alatt áll, annyira nem ura az országnak, olyannyira gyenge, hogy már egy piti kis vízumcsaló, állítólagos orosz kémet sem képes börtönbe csukatni.

  2. A Kiss Szilárdot védő magyar politikusok - köztük kormánytagok - nyakig benne voltak a vízumbizniszben (ahogy a Quaestor vagy a Buda-Cash balhékban is), így a legfőbb ügyészség megint csak a bűnözőket védte. Hiszen ha Kiss dalolni kezd, felsorolhatta volna a fél magyar kormányt, mint bűntársát.

Ma a magyar nemzeti szuverenitás koporsójába újabb szöget vert a politikai "elit". Ez az ítélet azt bizonyítja, hogy hazánkban nincs jogállam, az ügyészség egyetlen dolga a politikusok bűncselekményeinek eltussolása, és a politikai elitünk teljesen ki van szolgáltatva az oroszoknak. Volt már ilyen. 1947 és 1989 között.
116 views0 comments