• Hunor Magyar

Az elit megkap mindent, a többieknek ott a törvényKét eset lehetséges: 1. te a miniszterelnök családjához és baráti köréhez tartozol, 2. te egy átlagos kisember vagy, aki nem kötődik a jelenlegi hatalmi elithez. Utóbbi esetben, ha elkövetsz egy apró szabálytalanságot, akkor lesújt rád a törvény, a NAV, a rendőrség, a kormányhivatal, a közterület felügyelet, a parkoló társaság. Csússzál egy napot a KATA befizetéssel, lógjon túl 20 centivel az autód a felfestésen – a büntetés nem marad el.


Amennyiben a miniszterelnök családjához vagy baráti köréhez tartozol, akkor viszont megtehetsz bármit. Nem tudsz akkora összeget lopni, hogy a bűnüldöző szervek nyomozni kezdjenek utánad.

Ha te egyenesen a miniszterelnök veje vagy, akkor az egész államgépezet azon fog dolgozni, hogy törvénytelenül meggazdagodj és aztán ennek a törvénytelenségnek ne legyen következménye. Hiába derítik ki az uniós hatóságok, hogy a miniszterelnök vejéhez tartozó cég korrupt módon jutott milliárdos bevételhez, a magyar rendőrség még arra sem hajlandó, hogy az érintett személyt meghallgassa. A nyomozó hatóságok úgy döntöttek az eljárás befejezéséről (el sem kezdéséről), hogy a meglopott városok önkormányzatától ki sem kérték a bizonyítékokat.


A jelenlegi hatalmi elit egy törvények felett álló kaszttá változott.

A legális jövedelmükkel összeegyeztethetetlen életmódot folytatnak, magánrepülőn és helikopteren utazgatnak, 12 milliós aranyórát hordanak, luxusjachton nyaralnak, kastélyokban élnek. A rendőrség szolgálunk és védünk jelszava ma már azt jelenti, hogy a törvények feletti álló kasztot szolgálják és a bűneiket védik.


A kisembereknek csak annyi lehetőségük maradt, hogy munkájukkal és adójukkal eltartsák a rajtuk élősködő elitet. Kérdés: meddig tűrnek még?
668 views0 comments