• Hunor Magyar

A magyar hercegi pár kinézte a Budai Várat magának
A hírek szerint 370 millióért vesz magának műemlékházat a Budai Várban a miniszterelnök veje. „Az ügylet érdekessége, hogy Tiborcz István ezúttal nem cégén – a luxusszállós érdekeltségeit tömörítő – BDPST Ingatlanforgalmazó és Beruházó Zrt.-n keresztül szeretne ingatlant vásárolni, hanem magánszemélyként.” – olvasható a tudósításban.


Persze miért ne tudna kifizetni magánszemélyként 370 milliót egy házra az, akinek a felesége 12 millió forintos órát hord, ő maga pedig egy 50 milliós luxusterepjárót vezet.

Biztosan ilyen tehetségesek és szorgalmasak, ezért halmoztak fel pár év alatt akkora vagyont, amelyet a magyarok 99,9 százaléka az egész élete alatt sem képes.


Két eset lehetséges: 1) a magyarok 99,9 százaléka tehetségtelenebb vagy lustább mint a „saját lábon álló” pár, ezért nem futja nekik Gucci-táskára és saját házra a Várban, 2) ez a példátlan vagyonosodás nem független attól, hogy a kedves papa a miniszterelnök.


Az Európai Unió csalás elleni hivatala az utóbbira tippelt, csakhogy a magyar ügyészség nem volt hajlandó nyomozni az ügyben.


Mondjuk ilyen segítséggel a magyarok 99,9 százaléka is tudna milliárdos lenni. Csak meg kell születni, a többit alánk rakja az az állam, amit apuka vezet. Így azért könnyű.

Talán éppen azért kell nekik az a patinás ház a Várban, mert a pénzükhöz rangot is akarnak maguknak. Hátha akkor nem néznek ki úgy, mint akik saját jogon legfeljebb a felcsúti CBA üzletvezetői állására pályázhatnának a minimálisnál hajszálnyival nagyobb eséllyel.

1,019 views0 comments