• Arnold

Álkeresztény bűnösökről és cinkosaikról

Óriási a felháborodás amiatt, hogy egy szabadon engedett, börtönviselt gyilkos nemrég gázpisztollyal arcon lőtt egy bolti eladót. Az elkövetőről kiderült, hogy ő az utolsó magyar halálraítélt, aki a halálbüntetés eltörlése miatt megúszta a bitófát, majd 20 év után, jó magaviselete miatt kiengedték a börtönből is. Pedig annak idején egy 11 éves kislányt ölt meg különös kegyetlenséggel: agyontaposta, bordáit törte, meggyalázta, aztán meztelenül a vízparti árokba dobta a testét. És miért? Hogy ellopja a kislány ékszereit és óráját. Mikor elfogták, tettét nem bánta meg, a helyszíni szemle során pedig szökni próbált. Az őt elfogó rendőr most csak annyit mondott: “Kár, hogy akkor nem lőttem le.”


Hogyan lehet az, hogy egy ilyen szörnyet jó magaviseletért kiengednek a börtönből? A választ igyekszik eltitkolni a politikai elit és az ő médiája: azért, mert a börtönben ez a vadállat megtért, ájtatos keresztény lett.


Ez az eset felidéz egy másikat, amit a hazug politikai elitünk szintén megpróbál eltussolni. Még nyáron Tatabányán letartóztattak egy hittanoktatót, aki fajtalankodásra akart rávenni két kislányt. Róla kiderült, hogy szexuális bűncselekményért már korábban évekig börtönben ült: saját nevelt fiát gyalázta évtizedeken át. Miután szabadult, a református egyház ölelte keblére ezt a pedofilt, majd küldte vissza az iskolába, hittanoktatónak. Igen, jól olvasták: a családok évében, a politikával egybenőtt egyházak ma pedofilokat küldenek a gyerekeink közé, hogy megtanítsák nekik, ki az Atyaúristen.


De ha ez még mindig nem elég, jusson eszünkbe a savazós orvos, aki úgy állt bosszút volt barátnőjén, hogy savval leöntötte a nemi szervét, egy életre megnyomorítva szerencsétlen nőt. Normális ember azt hinné, az ilyen egyenesen megy a börtönbe. De nem, a mai "keresztény" Magyarországon nem ez van. Hanem egyszercsak a kormánypárti propagandisták elkezdték mosdatni ezt a pszichopatát: nem is úgy volt, meg az a nő (mert a nő, ugye, csak "olyan" lehet) talán meg is érdemelte ésatöbbi. Hazudtak, álhíreket kezdtek gyártani, lejáratták az áldozatot pusztán azért, mert az elkövető, ez a pszichopata őrült, hívő, templomjáró, "példás keresztény életet élő" volt. Közülük való, nőgyűlölő, kormánybarát pszichopata. Ő már majdnem megúszta a börtönt, de a közfelháborodás akkora volt, hogy nem merték nem elítélni. De figyeljük meg, pár hónap és jó magaviselet miatt ki fogják engedni ezt a példás "keresztényt" is.
De hogyan reagáltak a fenti esetekre az egyházak? Sehogy! Pedofilokat küldenek a gyerekeinkre, gyilkosokat az utcára, pszichopatákat az asszonyainkra. De közben mélyen hallgatnak, bújkálnaka a sajtó elől, és számolják az állami pénzt, amit a kereszténységre hivatkozó, de muszlimokkal üzletelő kormánytól kapnak. A három eset egy szörnyű igazságra mutat rá: ma az elit - a politikai és az egyházi - magasról tesz a keresztény értékekre, a kereszténységet csak álcának használják, hogy eltakarják szörnyű bűneiket. És mit lát az egyszeri pedofil, gyilkos, meg pszichopata? Azt, hogy a nép mindent megbocsát a bűnös tolvajoknak, ha azok hangosan kiabálják, hogy ők mekkora keresztények. És persze ők is utánozzák a politikusainkat, megtérnek, ájtatoskodnak, a fakereszt mögé rejtik igazi arcukat, azért hogy börtönből szabaduljanak, vagy megússzák a börtönt, vagy éppen az egyházak segítségével újra bűnözhessenek.


Nem, ez a cikk nem minden keresztényről szól. Nem szól azokról a hívőkről, akik tisztességesen, Jézus tanításai szerint élnek. Nem csalnak, nem lopnak, nem gyilkolnak. Ez a cikk az igazi keresztények védelmében íródott. Azokról az álszent, képmutató, ájtatoskodó álkeresztényekről szól, akik most felettünk uralkodnak, keresztény nemzetről, a kereszténység megvédéséről papolnak, közben luxusrepülőkön járnak meccsekre, luxusyachtokon beszélik meg, hogyan lopják ki a nép zsebéből a milliárdokat, azokról szól, akik Assisi Szent Ferencet veszik a szájukra és közben vadászpuskával lőnek rénszarvasra vagy éppen széncinkére, azokról szól, akik tízparancsolattal gyógyítanának a lerohasztott kórházakban, meg kötelező hittanon mosnák a gyermekeink agyát az omladozó iskoláinkban, miközben a saját gyerekeiket nyugati luxus magániskolákba járatják.


Ez a cikk azokról szól, akik a tízparancsolat egyetlen pontját sem tartják be. Azokról, akik a kereszténységet csak arra használják, hogy bűneiket palástolják. Ők azok, akik miatt ma már egy pedofil, vagy egy gyerekgyilkos is megteheti, hogy csak annyit mond: hívő keresztény vagyok. És már engedik is ki a börtönből, menti is fel őket a politikailag kontrollált bíróság, és mosdatja tisztára a propagandamédia.


Mert ez a mi keresztény elitünk: minél magasabbra emeli a keresztet, annál nagyobbat hazudik, annál többet lop. Mögöttük meg ott sorakozik Magyarország legalja: kokainpartykon tobzódó tendergyőztes vállalkozók, a propagandista seggnyalók, az elittel háló Instagram-prostituáltak, az egyházak által rejtegetett pedofilok, meg az orosz, macedón és muszlim bűnözők siserehada, akiket betelepítettek ide közénk.


Nem, nem a magyar nép a bűnös nép, hanem az elitünk az. És nem szeretnénk megvárni, amíg az isteni igazságszolgáltatás utoléri őket. Mi, a nép akarunk igazságot felettük!

638 views0 comments